Lovely Garden
...
 
 
 
 
 
 

 

   

Meer van Beloved Daughter:

    Afgesloten Hof

    Beautiful Place

    Beloved Court

    Beloved Daughter

    Beloved Garden

    Beloved Place

    Beloved Woman

    Bride of Christ

    Daughter of Christ

    Deserted Place

    Desolate Place

    God's garden

    Holy Place

    Hooglied

   Lonely PLace

    Lovely Garden

    Oase

    Resting Place

    Rose of Love

    Prince of Peace

    Schuilgrot

    Tuin van God

    Toevluchtsoord

    Vreugdebron

    Vredevorst

 

 

 

Hoe kan ik verleiding weerstaan?
 
 
 
Hoe kan ik verleiding weerstaan?
 
"Soms word ik verleid om toe te geven aan verkeerde verlangens.
Hoe kan ik daar weerstand aan bieden?"
 
Deze vraag kreeg ik deze ochtend in mijn mailbox. Omdat veel mensen met verleiding worstelen, plaats ik het antwoord dat ik terugschreef online. Neem tijd met God... Dat is het belangrijkste. Want als je vol wordt van Hem, zul je geen leegte meer hebben, die gevuld moet worden door iets anders. Neem daarom voldoende tijd om bij God te zijn. Hij wil je innerlijk vullen met leven dat je dieper bevredigt dan wat ook. Hij is de gever van alles wat echt goed is. Dat ervaar je pas als je echt tijd neemt om te genieten van zijn liefde. Zie de valstrik achter elke verleiding... De duivel verleidt ons, zoals je een muis verleidt: je plaatst een lekker geurend stukje kaas voor de muis, maar als ze toehapt, klapt de muizeval in haar nek. Onthoud dat altijd. Op gebied van porno bijvoorbeeld, zegt de Bijbel: de vreemde vrouw is een DEUR NAAR HET DODENRIJK. Ze lokt je met haar vlijerijen, maar haar bed is je graf. Als je jezelf daar altijd aan herinnert, weet je dat het niet gratis is, om te spelen met onreinheid en andere zonde. Geef niet op... Soms moet je een strijd leveren die hevig is, maar als je niet opgeeft, krijg je overwinning. Hoe meer je volhoudt, hoe sterker je wordt. Je zult meer en meer overwinning krijgen, als je niet opgeeft. Weet dat God je helpt en vergeeft... Maak je eens een fout, dan wijst God je niet af, maar dan staat Hij met open armen klaar, om je te vergeven en je weer te herstellen. Dat is belangrijk om altijd te onthouden. God is je Vader die jou NIET KWIJT WIL! Hij is geen boze boeman die je de deur uitschopt. Hij is je Vader die je wil helpen. Weet dat God ECHT GELUK en ECHTE VREUGDE GEEFT... God is de bron van liefde, de gever van vrijheid en plezier. Hij geeft veel betere en veel mooiere dingen dan de wereld. Wat de wereld je te eten geeft, bederft in je maag en maakt je lichaam ziek en vuil. Wat God je te eten geeft, smaakt lekker en geeft je kracht en een gezond lichaam, met levenslust. God geeft je het ECHTE. Hou dat voor ogen als je weer naar de wereld verleid wordt. Weet dat God je iets veel beters geeft en dat je dat GOEDE zult missen als je toegeeft aan het slechte van de wereld. Liefde, seks, vriendschap, geluk, plezier heeft GOD gemaakt. Hij wil dat je er echt op een mooie manier van geniet. Dat kan alleen als je Hem echt volgt. Dan zul je het geluk ervan proeven. Gooi dat geluk niet weg, door toe te geven aan vuiligheid.
Als je deze dingen in gedachten houdt, zul je sterker staan. God houdt van je. Hij helpt je en HIJ VERGEEFT JE! Prent dat jezelf goed in.
 
Onderschat de verwoestende, dodelijke gevolgen van zonde NOOIT! Dat is belangrijk om te weten. Als je voorbij het aantrekkelijke, opwindende kijkt naar de dood die erop volgt, in je hart, geest en je leven, dan helpt dat je om rein te blijven.

Kies voor God, dan kies je voor het LEVEN. Kies voor zonde en je kiest voor de DOOD. Dat is waar je over na moet denken.

 
Niemand is ooit echt gelukkig geworden door die dingen te doen waarvan we diep in ons hart weten dat ze fout zijn. Het kwade brengt verwoesting met zich mee, hoedanook. Of het nu verwoesting is in je liefdesleven je gezondheid, je gedachtenleven, je emoties of je werk. Er zal altijd vernietiging binnensluipen. Het leven zal wijken en de duisternis zal je leven beheersen, in een bepaald opzicht. Dat hoef je niet te willen. Je kunt kiezen voor zuiverheid en waarheid, voor liefde en geluk. God geeft het je. Doe gewoon wat Hij wil en sta sterk in het vechten tegen zonde. Geef het echte geluk niet op, in ruil voor een stomme vervanging ervan, die tijdelijk is en je leeg achterlaat. Vecht voor je vrijheid. Het is de moeite waard.
 
(Real - Life.nl)

Reacties

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl